Selamat Datang Warga Perlis

Anda masih mencari buntu kontraktor yang sesuai untuk membina atau mengubahsuai rumah, tiada idea susun atur rumah, takut harga terlalu mahal, Di tipu kontraktor, rumah terbengkalai dan perlbagai lagi masalah.

Dons Builder Resources (002860877-A) merupakan kontraktor binaan yang berdaftar dengan CIDB khusus di dalam kerja-kerja binaan seperti mengubahsuai rumah, bina rumah di atas tanah sendiri, tambahan rumah dan juga lukisan pelan.

Kami telah beroperasi selama 2 tahun lebih dan terus memberikan khidmat terbaik kepada semua client di seluruh utara merangkumi Perlis, Kedah dan juga Pulau Pinang (Penang).

Sepanjang penglibatan Dons Builder di dalam bidang pembinaan, tiada rumah atau projek yang terbengkalai atau tertangguh. Dengan keutamaan syarikat yang menitikberatkan kualiti di dalam setiap binaan, kami sentiasa memastikan mutu binaan terjamin dan menepati citarasa client.

Harapan kami, Dons Builder akan terus membina lebih banyak rumah idaman dan juga merenovasi lebih banyak rumah pada masa akan datang. Dons Builder berusaha meningkatkan mutu binaan dan juga gerak kerja dari semasa ke semasa.

Kawasan Perlis Yang Diliputi

Arau

Simpang Ampat

Kangar

Kuala Perlis

Padang Besar

Chuping

Servis Yang Ditawarkan

Pelan & Design

Bina Rumah

Renovasi

Portfolio Projek

Pelbagai Design Rumah

Proses Pembinan & Renovasi Rumah

Perlukan Servis Kami?

Email

admin@donsbuilder.com

Phone

+6017-5828538 (En. Rizal)

Office Address

Sebelah Lebuhraya Utara Selatan, Jalan Datuk Kumbar, 05300, Alor Setar Kedah